5 Essential Elements For laptop pret

Atunci când spune „laptop”, un cumpărător obișnuit se gândește la acea kindă care este consacrată încă din negura anilor `80: un sistem portabil cu o tastatură inclusă în bază și un capac rabatabil, cu ecran.

Și chiar dacă sunt puțin mai scumpe decât variantele home & office, laptopurile ultraportabile advantageă efortul. Acestea sunt dispozitive pe care le poți lua ușor cu tine oriunde te duci, unele modele reușind chiar să încapă într-o poșetă de dimensiuni medii.

Designul Exclusive al sistemului de racire involve un radiator extins ce absoarbe caldura din zona CPU-ului si GPU-ului. Si o redistribuie pentru a minimaliza caderile de performante datorate temperaturilor ridicate. Radiatorul acopera pana la five warmth pipe-uri, permitand mentinerea eficienta a temperaturii componentelor etajului de alimentare sub eighty five° Celsius.

Este un laptop pentru toate categoriile de utilizări, un all-arround foarte bun . Are un design and style foarte frumos și nu stă rău deloc nici la capitolul performanță. Foarte ușor și cu carcasa de aluminiu.

Cea mai mare îmbunătățire pe care am văzut-o față de Acer Swift 3 de anul trecut a venit la baterie. Testul nostru de durată a bateriei, în cazul în care vizionăm un videoclip la 1080p, a rulat timp de 7 ore și 6 moment.

Pe partea de conectivitate este Alright, nu la fel ca laptopul anterior, dar plătiți mai mult pentru acea procesare grafică și pe faptul că este cu windows preinstalat OEM, de aceea îl recomand celor care îl folosesc la companii/firme/birouri etc.

Aici HP si DELL e de departe in preferintele mele, urmat de Asus. Depinde foarte mult de racirea componentelor. Acer de exemplu sunt renumite pentru racirea defectuasa si care in timp duce la defectiuni majore.

Un laptop ultraportabil sau un ultrabook este un laptop construit Specific pentru oamenii activi, mereu in mișcare și care vor sa rămână în Make contact with lasting cu lumea din jurul lor. Aceste dispozitive au de obicei o diagonala de thirteen – fourteen inch, sunt foarte ușoare și oferă o durată de throughță a bateriei de peste 6 ore.

Acum poti creste numarul de actiuni pe minut pe care le poti efectua cu ajutorul unei tastaturi calibrate pentru o experienta de precizie ridicata in jocuri.

Cantitatea de memorie RAM. Pe piață încă mai există laptopuri ieftine cu two GB de memorie RAM, însă acestea trebuie evitate cu orice preț. Cantitatea minimă acceptabilă pentru utilizarea Windows este de four GB, utilizatorul care dorește să aleagă ceva optim trebuie să opteze pentru 8 GB, iar de la sixteen GB în sus încep opțiunile pretențioase pentru jocuri sau pentru stații de lucru pentru grafică, editare video și programare.

Sesiunile extinse de jocuri incalzesc componentele interne si pot cauza reducerea nivelului de confort la atingere al tastaturii aflate immediate deasupra lor. Pentru ca degetele voastre sa-si pastreze temperatura redusa, Strix G incorporate orificii de ventilatie plasate strategic in jurul tastelor WASD.

 Aceasta este o configurație excelentă pentru munca de birou, școală și chiar o programare ușoară.

Un volum de aer extins reprezinta un facet fundamental al unui sistem de racire eficient, si, din acest motiv, balamele sunt impinse inainte pentru a extinde spatiul liber disponibil in partea din spate. Spatiul respectiv este utilizat judicios de Zona de Flux de Aer 3D, puternic ventilata, ce permite modelului Strix G sa elimine aerul cald intr-o maniera mai eficienta.

Procesoarele Intel din gama Core more info M: niște modele mai noi care sunt pe piață de circa doi ani de zile, acestea au un consum energetic redus, ceea ce le permite să ofere răcire fără ventilator, și au o putere de procesare suficient de bună pentru a se apropia de un Intel Main i5 din gama ULV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *